دیدار با آیات عظام وحید خراسانی، مکارم شیرازی، جوادی آملی و سبحانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، حضرت آیت الله علی اکبر رشاد رییس پژوهشگاه و سرپرست دانشنامه فاطمی(س) با همراهی کادر علمی و فنی و تنی چند از اعضای شورای علمی این دانشنامه با حضور در بیوت مراجع عظام تقلید شیعه حضرات آیات وحید خراسانی، مکارم شیرازی، جوادی آملی و سبحانی ضمن دیدار و گفتگو، ابعاد مختلف این اثر ارزشمند را تبیین کردند.
دوره شش جلدی دانشنامه فاطمی(س) با موضوعاتی پیرامون حکمت و معارف فاطمی و همچنین مباحث حقوقی زن و خانواده با بیش از ۱۰ سال فعالیت مستمر پژوهشی توسط جمعی از نخبگان حرفه دانشنامه نویسی دینی کشور تهیه و چاپ شده است.

گفتنی است اثر ارزشمند دانشنامه فاطمی(س) ۳۰ فروردین ماه ۹۳ همزمان با سالروز میلاد حضرت زهرا(س) و بیستمین سالگرد تاسیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با حضور خیل عظیمی از مشتاقان آن حضرت در شهر مقدس قم طی مراسم باشکوهی رونمایی گردید.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید